Tacos och brända popcorn

Idag var vi bortbjudna på tacos kväll hos svärfar, lika trevligt som vanligt var det och jag verkligen gillar att träffas på kvällarna och äta tillsammans. För mig är sådant kvalitetstid ;) 
Svägerskan med familj var oxå där vilket är extra trevligt, jag har verkligen tur som har gift in mig i en sådan härlig familj ;)
Mitt (vårat) bidrag till kvällens mys var popcorn, detta misslyckades jag med då jag brände dom i micron ;( några åt för att vara snälla men sen hamnade dom i soporna utav mig!

Imorgon ska jag jobba 10-23 så jag tänkte blunda lite nu så jag orkar med dagen imorgon!

Natti natt
Somliga i familjen somnar vart som ;)

Renoveringsobjekt

Var på loppis igår och hittade lite fynd, bilder kommer senare ;)

Men jag hittade även potentiella fynd som efter lite renovering ( ny färg) skulle kunna passa bra i vårat sovrum, men maken var inte övertygad ;(
Vi får se hur det slutar, vad tycker ni??

Denna skulle få en ny omgång vit färg och lite renov spackel.


Denna pedistalen skulle bli vit med en blomma uppe och en ljuslykta nere.

Vaknar med en puls son säkert är farligt hög

Imorse vid 6 vaknar jag fruktansvärt fort av att inbrottslarmet gick, jag kände min puls väldigt tydligt och jag var klarvaken!
Det tog tack o lov inte många sekunder innan jag inser att det är min kära make som varit alldeles för trött imorse och släppt ut hunden innan han larmat av ;( det tog ytterligare några sekunder innan han förstod hur man tystade larmet och när han lyckas så inser jag att jag står i dörröppningen till vårat sovrum och tittar, min man kommer upp för trapporna lika förvirrad som jag och frågar om jag hörde larmet?!? Öh ja det går inte direkt att missa med en siren på 105dB!!
Men på det positiva var det en effektiv väckarklocka för mig som gärna snoozar i oändlighet, nu gick det 
betydligt snabbare ;)
Fick en jättefin present igår ;)
Underbar!

Ovissheten

Nu har jag bara enstaka månader kvar i skolan innan jag är färdig ( för denna gång) men vad ska jag göra sen? Finns det jobb? Min dotter börjar förskoleklass och hennes dagisplats måste sägas upp 3 månader innan, hur ska detta ske då jag inte har en susning om vart jag befinner mig, arbete:arbetslös? 
Många många funderingar, tankar och planering om framtiden upptar min tid, så mkt jag vill på kort tid ;(

Känslan av att sagt för mycket

Har varit på något liknande arbetsintervju och sist jag var där kändes det jättebra, men idag tror jag att jag skulle bara sagt lite mindre, .... Ibland blir jag trött på mig själv!
Så här sitter jag nu med en olustig känsla av något som liknar misslyckande ( men som sagt det vet jag ju ännu inte) och undrar varför !!

Ne jag ska nog förtränga dessa känslor med att storstäda här hemma lite, vilket är mer än behövligt efter helgen 30års kalas och fest!

Vackra rosor som jag fick utav min man och dotter på min 30års dag!

När det inte går som man vill

Jag kan väl säga att jag inte hade tänkt vara så här dålig på att bligga men jag har inte haft tid eller ork, all min energi har andra tagit ifrån mig och det lilla jag ev fått behålla har gått till att försöka hämta mer energi, ork och lust och framför allt till att hålla mig borta från den där väggen som man tydligen kan gå in i.

Det har varit ett tufft år men olyckliga händelser och mycket stress och press!

Nu känns det ändå som om det kanske lättar, men endel dagar är fortfarande hemska att få något gjort på vilket stressar mig egentligen ännu mer ;(

Sovrummet som jag tidigare bloggat om har verkligen tagit form ( även om det inte är helt klart) och vi sover nu i det !





blizy

När livet inte blev som väntat

RSS 2.0