Backluckeloppis

Idag klev jag upp tidigt för att vara med och sälja lite grejor på loppis. Prinsessan och Jocke fick åka till simskolan !
Både simskolan och loppisen gick bra och nu har man lite mindre grejor och lite mer pengar ! ( dock brukar detta inte vara länge innan ordningen är återställd.  Mycket grejor och lite pengar ;)
Idag har vi äntligen börjat med vårat sovrum, tyvärr kommer detta att ta ett tag då vi bara har vissa dagar i veckan vi kan, men strunt samma, nu är vi pågång iaf ;-)

Ikväll fick prinsessan för sig att bygga en koja dör att sova i inatt, sagt och gjort, nu ligger hon på det hårda och kalla golvet ( envisa unge) funderar på att lyfta upp henne i sängen men jag vet att jag kommer få skäll när hon senare vaknar!


Nya fynd

Dom senaste dagarna har jag fyndat fina grejor bland annat fin skor ( till höst o vinter) åt prinsessan. Färg och tillbehör till vårat nya sovrum och imorgon hämtar jag hem 2 nattduksbord som jag velat ha länge ;-)
På söndag ska jag även sälja på bakluckeloppis ;) ska bli såå kul!! Älskat att säljs saker, jag mår bra av det ( knepigt, men jag är ingen samlare)

Bilden är tagen på flygplatsen i somras!

Idag är en dålig dag

Idag vaknade jag med värk i nacke och huvud ( en gammal nackskada som gör sig påmind ibland) och till på köpet måste jag ha legat och bitit ihop käkarna inatt för har även ont i dom ;(
Ja så idag är jag vek och tycker synd om mig själv ;) tyvärr har jag inte tid med det då jag har massor  att göra och nästa vecka bör experimentet komma igång annars hinner vi inte!
Så jag har petat i mig lite värk tabletter och hoppas att det mesta går över ;)



När det kommer till vårat sovrum som ska byggas om från ett befintligt allrum så har det stått helt stilla pga tidsbrist!
Men för hoppningsvis blir det något gjort i helgen ;)

I söndags morse gick vi upp tidigt för att prinsessan skulle börja på simskola.
Det gick jättebra trots att hon tvekade lite innan men hon fick mersmak och vill fortsätta ;-)

Bjuder på lite bilder som prinsessan tagit själv med min mobil ;)





Hej hopp

Idag är jag inte helt hundra kan inte sätta fingret på vad, men just nu ligger jag i sängen och hoppas att det inte ska bryta ut till något!!

Tänkte visa lite före bilder på sovrummet  så ni ser vilken skillnad det kommer att bli !








Rummet idag är ett stort allrum på 30kvm som ska bli ett sovrum plus en hall/ korridor. 

Händelsernas dag!

Idag är dagen då mycket händer, just nu är prinsessan och hennes pappa ute och sätter ihop den nya studsmattan, gissa om den lilla damen är glad för att få en STOR  studsmatta ;) frågan är om hon kommer vara inne något mer nu! Hon älskar att hoppa och kommer antagligen att spendera all tid hon får där.
Sen när  studsmattan är färdig ska bi dra igång med att bygga vårat sovrum !!!!  Äntligen  har väntat ett par år på detta ;)
Självklart kommer jag lägga upp hur det går här och med bilder ;)

Hörs lite senare då!



Svårt att komma igång

Ja idag har jag en själv studie dag, vilket jag tycker är bra eftersom jag slipper att köra 6 mil.

Men så här i början av terminen har jag lite svårt att komma igång ( vilket jag kanske alltid har) och vetskapen av att jag har massor att göra på kort tid gör det bara svårare känns det som ;(

Sen tills på tisdag ska jag komma på ett experiment ( inom psykologi eller neurovetenskap) som skall utföras under början av hösten, men jag har idé torka !! Några förslag ?? Tar tacksamt emot dessa ;)
Neee nu får jag ta tag it...
Men jag drömmer mig gärna bort lite...
Här är lite bilder från i somras.








Tillbax

Jaha nu funkar det visst att blogga från mobilen ;) underbart!!!
Just nu är det mycket som pågår och som ska hända här under hösten!
Jag går sista året på min utbildning och vi ska här hemma renovera övervåningen * phu* 
 Igår köpte vi äntligen en bil till, det har varit ett himla pysslande det senaste ;(
Eftersom min lilla prinsessa är lagom road av att åka och titta på bil så lockade jag med utflykt och vips gick det bra ;)
Middagen intogs ute i form av pasta sallad med kasslrr! Mums!
Båda våra bilar står i bakgrunden!

blizy

När livet inte blev som väntat

RSS 2.0